keskiviikko 3. helmikuuta 2016

KIRPPISTELYÄ part 1

Tänään Mikan piti olla vähän pidenpään koulussa joten raaskin lähteä minäkin johonkin muualle, sen sijaan että kököttäisin vaan kotona. Tarkoitus oli ensin mennä salille, mutta sitten aloinkin tälläytymään ja lähdin bussilla keskustaan.
Katselin uikkareita valmiiksi matkaa varten, ja kyllähän niitä löytyis, mutta hinta onkin sitten toinen juttu... Netanttilassa olis ollu yhdet kivat uikkarit, mutta eihän niitä paikanpäällä Anttilassa ollut kun kävin katsomassa. Siellä oli muutenkin aikamoinen kaaos, kuulemma remonttia luvassa. Omankokoisia vaatteita on muutenkin hankala löytää, kun pitäisi olla se "isojentyttöjen" osasto.
H&M:stä löysin itselleni uuden treenipaidan, sopivan väljä, ja haaveilin siittä jo viime vuoden loppupuolella, mutta sillon en raaskinut vielä sitä ostaa. Nyt kun sain hieman rahaa pitkän karenssijakson jälkeen, oli vaan ihan pakko ostaa se. Samoin ostin uudet urheilusukat, jotka kyllä olivat todella mukavat jalassa!



Tuossa siis kyseinen treenipaita minkä ostin. Mätchää nyt niin hyvin noiden kenkien kanssa! :D


Tuossa paitaa lähempänä. 

Tänään olikin kahdeksas kerta salilla. :) Todennäköisesti nyt kun ajoitin nää salikerrat vähän paremmin kun yleensä, niin saatan mennä kolmannenkin kerran tällä viikolla sinne. Oon vaan ajatellut pitää yllä "hiljaa hyvä tulee" - meininkiä, ettei koko sali-innostus lopahtais kesken. 




Ensimmäisenä keskustassa kävin kuitenkin kirppiksillä. Laukontorilla oleva Tarina kirppis on ehdottomasti ehkä paras kirppis mitä keskustan alueelta löytyy ja siellä on luultavasti koko Tampereen paras asiakaspalvelu, ja mukava henkilökunta! Kirpputori Tarinasta tarttui mukaan 1 euron vihreä Lindexin t-paita, 0,20 euron cd-levyjen säilytyskotelo, 2 euron lintukaulakoru ja Batman & Robin bluray (jonka hinta kyllä huvitti, sillä sen hinta oli 1,50€. Olin sen valmis jo siihen hintaan ostamaan, mutta kassalla hinta menikin viellä puoleen, joten sen hinnaksi tuli 0,75 euroa.) Markolle (veljelleni) siis ostin tuon, koska itse en kyseisestä leffasta niin välitä. :D
Radiokirppikseltä löysin 2,50€ neonpinkin treenitopin, joka on mulle viellä tosi tiukka. Toivon mahtuvani siihen jossain vaiheessa.



 Ja joo. Meillä oli yhessä vaiheessa pula näistä cd-koteloista, kun haluttiin autoon saada cd:t kätevästi mukaan. Onpahan ainakin varalle nyt sitten.

 Huikee 0,75 euron ostos! :D

Ja Radiokirppiksen löytö. Pahoittelut huonosta valaistuksesta. 

Tää päivä suorastaan suli. Kaipaan enemmän tämmösiä päiviä! Se on vielä näin työttömänä helppoa valittaa tylsyyttä, kun ei ole kokoaikainen kiire, eikä sillä. En mä tällä työttömyydelläni kyllä pitkälle eläkkään, sellaset perusasiat pystyn ostaan, mutta ei hirveästi kyllä ylimäärästä voi. Siks kirpparit on jotain niin parasta kun saa halvalla tehtyä hyviä löytöjä, vaikka kyllähän sitä monesta pienestäkin ostoksesta kertyy yhteensä jo jonkun verran, mut en koe sitä hirveen pahan kun en yleensä hirveän montaa tuotetta löydä kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti