sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

LÄHTÖPÄIVÄ - GRAN ALACANT

Lähes viikko on jo mennyt täällä Espanjan lomalla, ja huomenna onkin jo lähtö takaisin suomeen. On ollut todella mukava ja rento loma ja olen nauttinut täällä joka päivästä. En halua edes ajatella minkälainen keli suomessa on tällä hetkellä!

Lähtöpäivä oli aika inhottava sen vuoksi, että varsinaisia yöunia kertyi vain parisen tuntia, kun lentokentälle piti lähteä hyvissä ajoin, joten herätys oli 1 aikaan yöllä ja lähtö 2 jälkeen. Lentokentälle päästiin noin 4 aikoihin, ja itse lento lähti 6 jälkeen.





Lentokoneessa istuminen tuntui puuduttavalta, sillä Norweigianin lentokoneen istuinpaikat olivat todella ahtaat, ja lentokoneessa ei saanut kunnolla nukuttua - vaikkakin tunnin ilmeisesti kai kuitenkin sain loppujenlopuksi nukuttua.







Perillä Mikan vanhemmat hakivat meidät lentokentältä ja saavuttiin talolle. Mökiltä oli kivat näkymät ja keli oli todella lämmin.


Allas pihassa oli just sopiva! Vesi oli lämmintä, noin 30 asteista, ja kyllä tarkeni uida, vaikka välillä kylmä tuuli kiusasikin meitä, sillä märkänä uima-altaasta noustessa tuulenviima tuntui erittäin kylmältä. 


 Parhaimillaan auringossa lämpö ylti melkein 40 asteeseen. Loppuviikosta kuitenkin alkoi hieman kylmenemään.





Mercadona oli yksi hyvistä lähikaupoissa missä käytiin muutamia kertoja ostamassa ruokaa, ja erityisen hyviä (ja halpoja) mansikoita!

Huomenna on lähtöpäivä takaisin suomeen, mutta halusin jo vähän julkaista jotain. :)

... Jatkan kirjoitusta myöhemmin kun kotiudutaan kunnolla suomeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti