torstai 7. huhtikuuta 2016

ESPANJASTA KOTIUDUTTU

Alicantesta kotiuduimme 4.4. maanantaina, joten nyt on jo vihdoinkin aika laittaa kaikki parhaimmat kuvat tänne blogiin muistoksi. Reissu oli aivan mahtava, ja haluan jo nyt takaisin! 





Mika oli mun miesmalli koko matkan ajan. :D 










Mika osti mulle ihanan avaimenperän, jonka mies taiteili kojussa minulle paikanpäällä, kun kirjoitin nimeni lappuun josta hän sen sitten tulkitsi.
Lisäksi löysin aivan ihanat kengät, jotka maksoivat vain 8€! Mielestäni hyvä löytö, vaikka kyllähän samalaisia kenkiä myydään paljon suomessakin. En ole viellä uskaltanut korkata kyseisiä kenkiä käyttöön.  








Löydettiin eläinkauppa, missä oli myynnissä mm. koiranpentuja, kaninpoikasia, ym. Koiranpentujen myyminen eläinkaupasta on mielestäni melko epäeettistä, eikä sitä ihan syystä tehdä suomessakaan. Koiranpentujen taustoista ei juurikaan luultavastikkaan tiedetä, ja joku saattaa ostaa pennun eläinkaupasta, koska se on söpö ja se riittää. Osa pennuista nukkuivat näyteikkunalla lasikopeissa. Vettä oli tarjolla aika niukasti, ja liikkumatilaa oli vähän.
Liikkeessä oli kuitenkin sillä hetkellä yksi pentu jaloittelemassa, ja se oli vaalea chow chow pentu. Pennulla oli varashälytin kaulassa, jottei sitä varastettaisi/jottei se karkaisi liikkeestä.




 "Kotikatu"


Cabe market oli se juttu. Siellä tuli käytyä monta kertaa, ja se oli melko lähellä meidän mökkiä. 



Pakollisia yhteisselfieitä merenrannalta.



Oon ihan hulluna laivan buffetin katkarapuihin. Nää oli yhtä täydellisiä.


Meidän uima-allas oli ihan paras! Tuli uitua joka päivä yhtä päivää lukunottamatta, ja vesi altaassa oli noin 30 asteista. Tarkeni uida viileämpinäkin päivinä, mutta vedestä nouseminen oli aina yhtä jäätävää, sillä tuuli yllätti aina kun piti altaasta nousta pois.


Kotona huomasin vasta kunnolla, kuinka hyvin olinkaan ottanut rusketusta.



4 kommenttia:

  1. Upeita maisemia!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onneks upeat maisemat erottuu hyvin kännykänkin kameran välitykselläkin, vaikka kyllä olisin kunnollista järkkäriä tuolla kaivannut :D

      Poista
  2. Oii mitä ihania lomakuvia ♥ Tässähän tuli itsellekkin ihan kaamea matkakuume kun luin tän postauksen :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Voit vaan kuvitella kuinka kovasti haluaisin tonne takaisin... Paiskoo jopa nää suomen keväisetkin kelit ihan 100-0. :D

      Poista