maanantai 14. maaliskuuta 2016

UUSI ULKOASU JA NIMI

Oon jo hetken aikaa kamppaillut ulkoasun kanssa, ja vielläkään en ole tyytyväinen - täysin. Lisäksi vaihdoin blogin nimen. Lifeless life -nimi on entisen blogini nimi (joka oli myös täällä bloggerissa saman osoitteen alla) ja halusin ottaa sen takaisin käyttöön, nyt blogi on kuin tavallaan uudelleen herätetty henkiin, lukuunottamatta vanhoja postauksia joita ei enää takaisin saa ja toisaalta hyvä niin. Another way out ei oikein ollut omaan mieleeni, alun alkaen epäröin sen käyttöä. Pelkästään blogin perustamisessa meni pitkään, sillä mun oli erittäin vaikeaa keksiä sopiva nimi. Lopulta tulin siihen tulokseen, että sekään ei ollut enää hyvä. Ulkoasu tulee varmasti muuttumaan viellä moneen otteeseen...


 Hermiä ja pentuja käytiin viikonloppuna katsomassa. ♥
Oli ihana huomata kuinka iloinen Hermi oli erityisesti tällä kertaa. Arkana koirana oli edistystä että se tuli meitä jopa melkein ovelle asti jo vastaan. Toivotaan kovasti että Hermistä kehittyisi viellä hyvä näyttelykoira ja mahdollisesti saisi myös omat pennut tulevaisuudessa, jos oikein hyvältä näyttää. Peukut pystyyn sille.




Vein Mikan 6.3. elokuviin katsomaan Deadpoolin. Mika ei tiennyt koko asiasta mitään, joten se oli pienen pieni ylläri. Deadpool oli aivan mahtava, ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille (etenkin Marvelin ystäville). Sopivasti alapää huumoria, toimintaa, draamaakin pieni silaus, ja Hugh Jackman vitsit, ne oli parhaita, iskivät muhun todella hyvin Wolverine/Hugh Jackman fanina! Uusinta X-Men Apocalypseä odotellessa (vaikka ilmeisesti Wolverine siinä ei olekkaan). 




 Koiranpentuja käytiin kattomassa taas lauantaina. :) Olivat kasvaneet hurjasti, pienistä nukkuvista ja tuhisevista palleroista oli tullut jo vähän isompia palleroita, jotka jo leikkivät keskenään, juoksentelivat ympäri taloa, ja olivat erittäin iloisia pieniä spanieleita. Hampaatkin olivat kuin neulatyynyt! :D Aivan ihania tapauksia, ja tosiaan ensimmäiset pennut, jotka olen nähnyt todella pieninä. Luovutusikäinen on ollut nuorin, mitä näitä ennen olin nähnyt. 


 Löysin yksi päivä tällaiset Vansit Tampereen Bonuskirppikseltä. Maksoivat 5 euroa, ja sattuivat just oleen mun kokoa, joten nappasin ne sovituksen jälkeen mukaan. 

 Yksi päivä käytiin Alinan kanssa ostamassa meidän bussikorteille paremman väriset suojukset. Olin jo vuoden verran suunnitellut suojakuorten ostamista, mutta en vaan saanut koskaan aikaiseksi. Alinan kanssa kuitenkin ryhdyttiin tuumasta toimeen, kun Alina oli epäonnekseen saanut saman väriset kuoret kuin minä, vaikka ei niitä olisi missään nimessä halunnut. :D

Edeltävänä päivänä löysin UFF:ilta tämän takin. Häiritsevästi yksi nappi näytti puuttuvan, mutta mua se ei haitannut koska maksoin tästä takista 6 euroa, jonka normaali hinta oli 30 euroa, siksi nappasinkin sen mukaani. 

Kauheasti muuten ei nyt ole erityisesti tapahtunut mitään. Tällä hetkellä olen kipeänä, sillä viikonloppuna iski flunssa, kurkku kipeänä ja hirveä olo + maailman kamalin kuiva yskä. Eilen olo oli aivan hirveä, tänään jo vähän taas parempi.

Alicanten matka vaan lähestyy! Toivottavasti sairastuin nyt, enkä sillon lähtöpäivänä, sillä nyt kerkiän sairastamaan, ja toivottavasti tauti ei uusiudu kovin pian. Mikalla on ollut kestämistä kun oon vaan valittanut ja ollut passattavana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti