keskiviikko 18. tammikuuta 2017

PITKÄSTÄ AIKAA

Olen jo pitkään halunnut kirjottaa blogiin jotain, mutta ajatukset ja mieli on mennyt koko tämän ajan ihan vuoristorataa. Puolisen vuotta on vierähtänyt nopeasti.

Emme enää asu Hervannassa, vaan muutimme Mikan kanssa Tampereen toiselle puolelle, Villilään. Asutaan nykyään rivitaloasunnosta (tai oikeastaan luhtitalo on oikeampi nimike), mikä on oikeaa luksusta hervannan kerrostaloelämään verrattuna. Meidän kerrostaloasunnon rappukäytävä ja naapurit olivat todella levottomia ja puolivuotta jaksoimme kuunnella jatkuvaa biletystä ja ihmisten huutamista. Yritin suostutella Mikaa jo pitkään muuttamaan pois. Lopulta sitten sopivan sauman sattuessa aloimme etsimään rivitaloasuntoja, koska Mikan opinnot ovat nyt siinä vaiheessa että koulussa ei tarvi enää niin usein käydä.



Meillä on ihana kaksikerroksinen kolmio. Asunnossamme on muovilattia, mikä aluksi aiheutti hieman puistatusta asuntoa kohtaan. Mutta asunto oli muuten niin kiva, että en voinut pelkän lattian  haitata asuntovalintaa, meillä kun oli niin ihana lattia hervannassa.
Kissat ovat sopeutuneet todella hyvin, ja joulun alla otettiin meille kolme kesyhiirtä asumaan. Kissat ovat kyllä kiinnostuneet hiiristä, mutta eivät pääse hiirten terraarioon vahingoittamaan hiiriä mitenkään. Poissa ollessamme tietenkin pidetään toisen makkarin ovea kiinni (missä hiiret ovat) etteivät kissat pääse edes samaan huoneeseen.

Valkoinen vaaleilla länteillä on Coco. 
 Didi on ruskea. 




 Ja oranssi/punainen hiirityttö on Ginger.





 Pieni sneek a peek meidän olohuoneeseen. Toiset verhot noista on kyllä jo vaihtuneet :D



 Mikan yksi joululahjoista mulle oli 15min jalkahoito aika Ideaparkin Fish Foot Spa:han.
Oli mukava ja rentouttava kokemus! Menisin uudestaan. 

Lisäksi aloitin kaverini kanssa täällä Tampereella Etapin Mediapajalla työkokeilun. Aloitettiin 14.12.2016. Ja loppua ei vielä ainakaan toistaiseksi näy. Olen itse ainakin viihtynyt. 

Hiuksetkin on vielä toistaiseksi pysyneet samanvärisinä. Tämän jälkeen mulla on kyllä muita värisuunnitelmia mun hiuksille. :)

Nyt on tullut myös käytyä Vapriikissa pariin otteeseen. Mikan kanssa käytiin viime viikolla ja eilen käytiin pajalaisten kanssa. Pelimuseo oli kyllä hieman ehkä pieni pettymys. Odotin vähän enemmän ja isompaa aluetta pelimuseolle. Museo kierros pelien parissa oli kyllä siittä huolimatta mukava ja nostalginen! Suosittelen silti. Eniten pelimuseon lisäksi tykkäsin kyllä Luonnontieteellisestä museosta.

Katsotaan, aktivoidunko tästä vai en. Ehkä ainakin sillon tällön jotain postausta vois pyöräyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti